Cautare

2180 de rezultate pentru "accident la brasov" (7.75 secunde)
Centrul Infotrafic al Politiei Romane informeaza ca in judetul Brasov, incepand de duminica, ora 12.00, traficul rutier de pe DN1, dinspre Brasov catre Valea Prahovei, a fost deviat pe DN1A Sacele - Cheia - Ploiesti, pentru evitarea ambuteiajelor pe raza statiunilor montane, informeaza NewsIn.
Dintre salile de sport receptionate, trei sunt structuri preluate, cu o capacitate de 4.000 de locuri (inaugurate la Onesti, Calarasi si Piatra Neamt).
• Autoritatile din Romania nu numai ca nu pleaca la petit de investitori straini, ba mai mai mult chiar ii impiedica si pe cei care vor sa vina.
'Doua mari companii chineze, China State GRID si Shanghai Construction Group, sunt interesate sa participe la realizarea unor proiecte in parteneriat public in Romania.
Autostrazile peste Carpati o iau de la zero.
De la 1 iulie, se va putea circula pe un tronson din Autostrada Bucuresti-Brasov Ministrul Transporturilor, Ovidiu Silaghi, a anuntat astazi, la Brasov, ca pe 1 iulie se va putea circula pe Autostrada Bucuresti-Ploiesti, intre Centura Bucurestiului si Centura Ploiestiului.
Elicoptere pentru britanici de la Eurocopter (Autor : Vifor Rotar) 20 de elicoptere militare PUMA apartinand Fortelor Aeriene Regale ale Marii Britanii vor fi modernizate la Eurocopter IAR Ghimbav.
Guvernul a decis sa finanteze stadionul de 5 stele de la Brasov Dupa mai bine de 20 de ani asteptare, promisiuni electorale si cautari zadarnice a unui investitor privat, Guvernul a descis sa finanteze construirea unui stadion de 5 stele la Brasov.
Autobuzul romanesc, nedorit la noi in tara, ajunge la arabi Autobuzele Roman Brasov nu au fost dorite de nicio municipalitate de la noi din tara. ... La Uzinele Roman Brasov se mai produc camioane, autovehicule speciale pentru diverse industrii si tractoare.
Centuri ocolitoare la Busteni si Comarnic 3.
PROFI inaugureaza astazi alte sapte unitati in localitatile Dofteana, Contesti, Perisoru, Falticeni, Draganesti-Olt si Brasov. ... Republicii, la parterul blocului nr.43. ... Tot astazi, au fost inaugurate in localitatea Brasov doua magazine PROFI City.
Reteaua PROFI a deschis si saptamana aceasta sase magazine, la Baia de Aries, Baltesti, Brasov, Bucuresti si Timisoara, incheind astfel luna octombrie cu un total de 19 unitati inaugurate, dintre care cinci in format Standard, sapte in format City si alte sapte in format Loco.
De asemenea, el a sustinut ca s-a finalizat analiza ofertelor pentru autostrada Ploiesti - Brasov si urmeaza sa se decida castigatorul licitatiei, pentru a incepe efectiv executia.
Pandurii Targu Jiu negociaza transferul atacantului Mahambe Tamboura, de la campioana Macedoniei, FK Shkendija Oficialii gorjeni l-au remarcat pe Mahambe Tamboura (20 de ani) in meciul direct pe care Pandurii Targu Jiu l-a disputat in Antalya cu campioana Macedoniei, FK Shkendija, scor 0-3.
Gorjenii au aliniat la startul acestui sezon cea mai "cruda" ... Dinamo Bucuresti a strans cele mai multe puncte in 19 etape (43) si vine sambata, la Targu Jiu, din postura de lider al Ligii 1.
In minutul 67, Rotariu a redus diferenta, aducand speranta unei echipe care a fost pe punctul de a primi un nou gol, in minutul 69, de la autorul primului gol, dar Latovlevici a ratat.
Cea mai noua carte semnata de Mihai Dragomir Viata Altfel, Viata are totul dar intr-o alta ordine ” a fost lansata cu succes si la Brasov, in prezenta unui public numeros, miercuri 28 martie 2018, in cadrul unitatii de invatamant Prems.
Jean Paler este unul dintre cei mai indragiti comedianti romani, dar viata lui e departe de a fi la fel de vesela ca pe scena. ... De patru zile, se afla internat la sectia de cardiologie a spitalului judetean din Brasov.
Week-end-ul trecut, indragitul cuplu de prezentatori al postului Antena Stars s-a bucurat de un rasfat parca scos din perioada interbelica a Marelui Gatsby, la hotelul Alpin din Poiana Brasov. ... Data viitoare imi iau smochingul la munte Incantat de frumoasa primire pe care au avut-o, Cristi Brancu a declarat:
sau cea mai noua colaborare a lui Stefan Banica alaturi de Cabron, hitul La masa mea - Pentru orice artist, contactul cu publicul este cel mai important. ... Energia pe care o primesti de la public, in concertele live, nu o simti niciodata atunci cand inregistrezi o piesa in studio.
google-analytics.com